Toimitusehdot


Biskophides.fi on G & M Biskop Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa Biskophides brändinsä tuotteita myy G & M Biskop Oy  (Y-tunnus 1085841-4), Vanha Ouluntie 112, 67410 Kokkola.

G & M Biskop Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay sekä Siirto.

Tuotteen voi noudettaessa Biskophides varastolta maksaa myös kortti- ja luottokorteilla sekä käteismaksulla. Käytössämme on iZettle maksupääte. 


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme varastossa olevat tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta Postipakettina. Pienet tuotteemme lähetetään kirjepostina eikä niille jää seurantapalvelua. Tuotteet ovat myös mahdollista noutaa ennalta sovittuna ajankohtana Biskophides varastolta. Otathan yhteyttä kauppiaaseen halutessasi noutaa itse tuotteet varastoltamme puhelimitse 050 - 3748 617. 

Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme verkkokauppamme etusivulla sekä somekanavissamme. Oletamme asiakkaamme olevan tietoisia tilaushetkellä mahdollisista toimitusaikaviiveistä. Verkkokauppamme ei vastaa Postin aiheuttamista viiveistä. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Huomiothan, että lampaantaljamme ovat lähes käsityönä muokattuja ja hyvin aitoja yksilöitä eli taljojen muodot vaihtelevat yksilöittäin. Niitä ei ole leikattu tai viimeistelty muottien mukaisesti. Joskus nahoissa on myös reikiä, joista on erikseen ilmoitettu tuotekuvan yhteydessä. Nahassa olevat reiät eivät näy villapuolelle eikä ne repeydy. 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Olethan kuitenkin aina ensin yhteydessä kauppiaaseen sähköpostitse info@biskophides.fi tai tekstiviestillä 050 - 3748 617 ennen tuotteen palautusta, jotta olemme palautuksesta tietoisia ja voimme sopia kanssasi jatkotoimenpiteistä. Mikäli tuote ei vastaa verkkokaupassa ilmoitettua tuotetta tai kuntoa, hyvitämme palautuksesta aiheutuneet postikulut. Muutoin asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kuluista. Tuotteen tulee olla myös käyttämätön ja siinä kunnossa kuin se on asiakkaalle lähetetty. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen sovitusti ja tuote on siinä kunnossa kuin se on asiakkaalle lähetetty, teemme viipymättä hyvityksen ostostasi. 

Palautusosoite:

G & M Biskop Oy/ Biskophides
Vanha Ouluntie 119
67410 Kokkola


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme Anne: info@biskophides.fi tai puhelimitse 050 - 3748 617