Toimitusehdot


Biskophides.fi on G & M Biskop Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa Biskophides brändinsä tuotteita myy G & M Biskop Oy  (Y-tunnus 1085841-4), Vanha Ouluntie 119, 67410 Kokkola.

G & M Biskop Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen ja maksuehdot


Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Paytrail

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy / Paytrail, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo ehdot, jotka löytyvät tästä linkistä: https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2610868/checkout/ehdot-ja-sopimukset/Checkout%20Finland%20Oy_maksutoimeksiantopalvelun_kayttoehdot.pdf

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePayn maksuehdot: https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpassin maksuehdot: https://masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: https://uusi.op.fi/tac?did=Hemak0000002717&cs=7f653641d3fb31069e9e2eb71e9f141460575b214e26ed07a802a3c54e87b77a

https://www.nordea.fi/Images/146-173247/siirto-ehdot-fi.pdf

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat 

OP https://info.checkout.fi/hubfs/checkout/ehdot-ja-sopimukset/op-lasku-ehdot.pdf

Collector https://www.collector.fi/

Jousto https://jousto.com/

Mash (ent. Euroloan) https://mash.com/fi

Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Tuotteen voi noudettaessa Biskophides varastolta maksaa myös pankki- ja luottokorteilla sekä käteismaksulla. Käytössämme on iZettle maksupääte. 


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme varastossa olevat tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta Postipakettina. Pienet tuotteemme lähetetään kirjepostina eikä niille jää seurantapalvelua. Tuotteet ovat myös mahdollista noutaa ennalta sovittuna ajankohtana Biskophides varastolta. Otathan yhteyttä kauppiaaseen halutessasi noutaa itse tuotteet varastoltamme puhelimitse 050 - 3748 617. 

Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme verkkokauppamme etusivulla sekä somekanavissamme. Oletamme asiakkaamme olevan tietoisia tilaushetkellä mahdollisista toimitusaikaviiveistä. Verkkokauppamme ei vastaa Postin aiheuttamista viiveistä. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Huomiothan, että lampaantaljamme ovat lähes käsityönä muokattuja ja hyvin aitoja yksilöitä eli taljojen muodot vaihtelevat yksilöittäin. Niitä ei ole leikattu tai viimeistelty muottien mukaisesti. Joskus nahoissa on myös reikiä, joista on erikseen ilmoitettu tuotekuvan yhteydessä. Nahassa olevat reiät eivät näy villapuolelle eikä ne repeydy. 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Olethan kuitenkin aina ensin yhteydessä kauppiaaseen sähköpostitse info@biskophides.fi tai tekstiviestillä 050 - 3748 617 ennen tuotteen palautusta, jotta olemme palautuksesta tietoisia ja voimme sopia kanssasi jatkotoimenpiteistä. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kuluista. Tuotteen tulee olla myös käyttämätön ja siinä kunnossa kuin se on asiakkaalle lähetetty. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen sovitusti ja tuote on siinä kunnossa kuin se on asiakkaalle lähetetty, teemme hyvityksen tuotteen ostohinnasta. Huomioithan, että postikuluja emme palauta asiakkaalle. 

Palautusosoite:

G & M Biskop Oy/ Biskophides
Vanha Ouluntie 119
67410 Kokkola


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä Anneen: info@biskophides.fi tai puhelimitse 050 - 3748 617


Lapsellista ryOlemme tukeneet Lapsellista ry:n työtä